Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Louis de Poortere Traplopers

Louis de Poortere traplopers zijn een prachtige aanvulling op elk huis.

Ze zijn gemaakt met de grootste zorg en aandacht voor detail, met alleen de beste materialen.

Deze traplopers zijn verkrijgbaar in een breed scala van kleuren en ontwerpen, zodat u de perfecte pasvorm voor uw ruimte kunt vinden. Bij Hawa Traplopers kunnen wij u alle soorten, maten & kleuren van Louis de Poortere aanbieden.

Doe offerte aanvraag

Historie Louis de Poortere

Louis de Poortere is een luxe Belgisch merk dat al sinds de jaren 1800 traplopers maakt. Het bedrijf werd opgericht door meneer de Poortere, die oorspronkelijk meubelmaker was, en zijn vrouw, Mathilde de Poortere.

Het echtpaar creëerde hun eerste set traplopers in 1887. Ze werden gemaakt van zijde, wol en katoen. Na de dood van hun dochter, die omkwam in de Eerste Wereldoorlog, begonnen ze zich te richten op het maken van prachtige traplopers die verkocht zouden worden aan mensen over de hele wereld als een manier om haar te herdenken.

Tegenwoordig maakt Louis de Poortere traplopers die handgemaakt zijn van 100% wol of katoen van hoge kwaliteit. Deze materialen worden met de hand geweven of geverfd in Europa voordat ze worden verwerkt tot prachtige traplopers door bekwame ambachtslieden die al tientallen jaren bij het bedrijf werken.

Wij hebben door de jaren heen al vele traplopers gelegd. Vooral Louis de Poortere traplopers zijn erg in smaak. Hier hebben wij al vele van gelegd. Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt mij bereiken op 06 22 18 60 12 of u kunt een e-mail sturen naar [email protected].

Neem contact op

stefan meijers
stefan meijers
18/05/2022
Vakwerk! Super tevreden met het resultaat
Sonja Renkema
Sonja Renkema
11/05/2022
Wat een vakman! We hebben een prachtige loper op beide trappen laten leggen. Ziet er top uit, mooi strak gelegd, zeer vakkundig! Echt een aanrader.
Theo Evers
Theo Evers
23/03/2022
Echt vakwerk. Zo mooi nu en super tevreden!
Ben van de Wijgert
Ben van de Wijgert
25/02/2022
We zijn een prachtige traploper rijker. Perfect gelegd! Fijn contact en alles volgens afspraak. Erg blij mee!
Egg de Jonge
Egg de Jonge
15/02/2022
We zijn erg blij net onze traploper. Geplaatst door Luc. Vakwerk. Luc dank je wel. Gr. Egbert en Joke
anneke bakker
anneke bakker
26/01/2022
Onze trap ziet er weer schitterend uit. Vakkundig gelegd, keurig afgewerkt, mooi resultaat, goede communicatie. Ook fijn om van te voren thuis uit de stalen te kunnen kiezen en zo te bepalen wat het beste past samen met het deskundige advies van Harry.
anna van der scheer
anna van der scheer
03/12/2021
Hele prettige zaak. Loper werd snel en zeer vakkundig gelegd door beleefde, aardige en kundige jongeman. Dit tegen een zeer redelijke prijs. Aanradertje.
Kees Kleinendorst
Kees Kleinendorst
07/11/2021
14 jaar geleden een traploper van Sisal laten leggen door Harry. Nu pas aan vervanging toe. Wat een vakman en prima deskundig advies! Tot binnenkort!
Rinskje Prins
Rinskje Prins
19/10/2021
Heel hartelijk dank weer super mooie klassieke traploper zeer vakkundig gedaan
Marc Peters
Marc Peters
14/10/2021
Harry ontzettend dank voor je advies en plaatsen van onze traploper. Een vakman bij uitstek. Langs deze weg ontzettend dank. Wij zijn er super blij mee.

Kwaliteit Louis de Poortere Traplopers

Louis De Poortere is meer dan alleen een fabrikant van traplopers. Ze hebben zich altijd ingezet om magie te creëren.

Ze hebben jarenlang gewerkt aan een traploper lijn en met succes! Omdat mensen steeds meer op zoek zijn naar schoonheid, elegantie, waarde en comfort voor hun trap, hebben de ontwerpers en technici van Louis de Poortere hele collecties gecreëerd die modern en toegankelijk zijn, en ontworpen om u optimaal te laten genieten.

Omdat uw eisen steeds specifieker worden en uw smaak steeds zekerder, hebben zij gedurfde concepten ontwikkeld die eenvoudig maar aantrekkelijk genoeg zijn om u ultieme verfijning te bieden in uw traploper opties! U kunt deze elementen vrijelijk mixen en matchen, zodat uw decoratieve ervaring er één van plezier wordt.

Bij Hawa Traplopers staat kwaliteit voor op. Daarom kiezen wij voor Louis de Poortere Traplopers!