Wij gebruiken cookies

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Catry Traplopers

Catry Traplopers zijn een aanwinst voor uw trap!

Stel u de blik van uw gasten voor als ze de trap in uw huis naar beneden lopen, en stel u die blik dan vermenigvuldigd met tien voor. Zo voelt het wanneer u op een Catry Traploper stapt. U zult zich koninklijk voelen als u de trap afloopt, en uw gasten zullen hun ogen uitkijken!

We weten hoe moeilijk het kan zijn om te kiezen tussen verschillende soorten traplopers; er zijn zoveel mogelijkheden. Maar wij geloven dat als het erop aankomt, er maar één keuze is: Catry. Deze Catry traplopers worden gemaakt van 100% authentieke schapenvacht, waardoor ze zacht en comfortabel aanvoelen. Bovendien zijn onze treden speciaal ontworpen voor maximale tractie en duurzaamheid – ze verliezen hun grip niet op bijvoorbeeld een gladde marmeren trap!

Doe offerte aanvraag

Mocht u geïnteresseerd zijn geworden, dan kunt u mij bereiken op 06 22 18 60 12 of u kunt een e-mail sturen naar [email protected].

stefan meijers
stefan meijers
18/05/2022
Vakwerk! Super tevreden met het resultaat
Sonja Renkema
Sonja Renkema
11/05/2022
Wat een vakman! We hebben een prachtige loper op beide trappen laten leggen. Ziet er top uit, mooi strak gelegd, zeer vakkundig! Echt een aanrader.
Theo Evers
Theo Evers
23/03/2022
Echt vakwerk. Zo mooi nu en super tevreden!
Ben van de Wijgert
Ben van de Wijgert
25/02/2022
We zijn een prachtige traploper rijker. Perfect gelegd! Fijn contact en alles volgens afspraak. Erg blij mee!
Egg de Jonge
Egg de Jonge
15/02/2022
We zijn erg blij net onze traploper. Geplaatst door Luc. Vakwerk. Luc dank je wel. Gr. Egbert en Joke
anneke bakker
anneke bakker
26/01/2022
Onze trap ziet er weer schitterend uit. Vakkundig gelegd, keurig afgewerkt, mooi resultaat, goede communicatie. Ook fijn om van te voren thuis uit de stalen te kunnen kiezen en zo te bepalen wat het beste past samen met het deskundige advies van Harry.
anna van der scheer
anna van der scheer
03/12/2021
Hele prettige zaak. Loper werd snel en zeer vakkundig gelegd door beleefde, aardige en kundige jongeman. Dit tegen een zeer redelijke prijs. Aanradertje.
Kees Kleinendorst
Kees Kleinendorst
07/11/2021
14 jaar geleden een traploper van Sisal laten leggen door Harry. Nu pas aan vervanging toe. Wat een vakman en prima deskundig advies! Tot binnenkort!
Rinskje Prins
Rinskje Prins
19/10/2021
Heel hartelijk dank weer super mooie klassieke traploper zeer vakkundig gedaan
Marc Peters
Marc Peters
14/10/2021
Harry ontzettend dank voor je advies en plaatsen van onze traploper. Een vakman bij uitstek. Langs deze weg ontzettend dank. Wij zijn er super blij mee.

Veelgestelde vragen

Hoe kan Catry bijdragen aan de esthetiek van mijn huis?
Catry Traplopers kunnen uw interieur transformeren. Met prachtige patronen en kleuren voegen ze elegantie en warmte toe aan elke ruimte. We bieden advies en installatie om uw huis te verfraaien.
Zijn Catry Traplopers duurzaam?
Ja, Catry streeft naar duurzaamheid. Onze traplopers worden gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze lang meegaan. Dit vermindert de behoefte aan vervanging en draagt bij aan een groenere levensstijl.
Kan Catry mijn trap veiliger maken?
Absoluut! Catry Traplopers bieden extra grip en voorkomen uitglijden op de trap. Dit is vooral belangrijk voor gezinnen met kinderen of ouderen. We zorgen voor een veilige en stijlvolle oplossing.
Kan Catry bijdragen aan geluidsisolatie in mijn huis?
Ja, Catry Traplopers verminderen geluidsoverlast op de trap, wat de akoestiek in uw huis verbetert. Ze dragen bij aan een rustiger en comfortabeler leefomgeving.
Hoe kan Catry mijn interieur naar een hoger niveau tillen?
Catry Traplopers voegen een vleugje luxe en verfijning toe aan uw interieur. Ons team helpt u bij het kiezen van de perfecte traploper die uw huis naar een hoger niveau tilt, zowel in termen van esthetiek als functionaliteit.