Wij gebruiken cookies

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Cunera Traplopers

Cunera Traplopers zijn gemaakt met een speciale weefwijze die Sisal geweven is. Het in de traplopers gebruikte Sisal geweven materiaal is een hoogwaardig materiaal dat slijtvast en duurzaam is. Dit materiaal wordt al vele jaren gebruikt bij het maken van verschillende soorten producten, waaronder vloeren, matten, vloerkleden en nog veel meer.

Diverse Cunera Traplopers

De Cunera Traplopers hebben een verscheidenheid aan kleuren waaruit u kunt kiezen. Zo vindt u er één die bij uw trap in uw huis of kantoor past. Ze zijn verder zeer gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Zo heeft u er niet veel werk aan om ze te verzorgen. Om het af te maken installeren wij uw Cunera traploper vakkundig op uw trap zodat deze permanent kan blijven!

Doe een offerte aanvraag

Cunera Traplopers, Sisal geweven

Sisal is een natuurlijke vezel, die een luxe gevoel geeft waar andere traplopers niet aan kunnen tippen. Het wordt gemaakt van de Agave Sisalana plant, die groeit in tropische gebieden over de hele wereld. De plant kan tot 15 meter hoog worden, en de vezels van de bladeren worden gebruikt om touw, bindgaren en sisalstof van te maken.

Wij gebruiken dit materiaal omdat het duurzaam is en bestand is tegen intensief voetverkeer zonder zijn vorm te verliezen of na verloop van tijd af te breken. Daarnaast is het materiaal ook milieuvriendelijk. Er worden namelijk bij de productie geen pesticiden of chemicaliën. Zoals bij veel andere synthetische vezels het geval is.

Ga voor een Cunera Traploper

Kies dus voor een duurzame Cunera Traploper van Hawa Traplopers en geef uw trap een warme, nieuwe stijl!

stefan meijers
stefan meijers
18/05/2022
Vakwerk! Super tevreden met het resultaat
Sonja Renkema
Sonja Renkema
11/05/2022
Wat een vakman! We hebben een prachtige loper op beide trappen laten leggen. Ziet er top uit, mooi strak gelegd, zeer vakkundig! Echt een aanrader.
Theo Evers
Theo Evers
23/03/2022
Echt vakwerk. Zo mooi nu en super tevreden!
Ben van de Wijgert
Ben van de Wijgert
25/02/2022
We zijn een prachtige traploper rijker. Perfect gelegd! Fijn contact en alles volgens afspraak. Erg blij mee!
Egg de Jonge
Egg de Jonge
15/02/2022
We zijn erg blij net onze traploper. Geplaatst door Luc. Vakwerk. Luc dank je wel. Gr. Egbert en Joke
anneke bakker
anneke bakker
26/01/2022
Onze trap ziet er weer schitterend uit. Vakkundig gelegd, keurig afgewerkt, mooi resultaat, goede communicatie. Ook fijn om van te voren thuis uit de stalen te kunnen kiezen en zo te bepalen wat het beste past samen met het deskundige advies van Harry.
anna van der scheer
anna van der scheer
03/12/2021
Hele prettige zaak. Loper werd snel en zeer vakkundig gelegd door beleefde, aardige en kundige jongeman. Dit tegen een zeer redelijke prijs. Aanradertje.
Kees Kleinendorst
Kees Kleinendorst
07/11/2021
14 jaar geleden een traploper van Sisal laten leggen door Harry. Nu pas aan vervanging toe. Wat een vakman en prima deskundig advies! Tot binnenkort!
Rinskje Prins
Rinskje Prins
19/10/2021
Heel hartelijk dank weer super mooie klassieke traploper zeer vakkundig gedaan
Marc Peters
Marc Peters
14/10/2021
Harry ontzettend dank voor je advies en plaatsen van onze traploper. Een vakman bij uitstek. Langs deze weg ontzettend dank. Wij zijn er super blij mee.