Wij gebruiken cookies

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Brink & Campman Traplopers

Traplopers van Brink & Campman:

U kunt erop rekenen dat ze uw huis fantastisch maken.

Traplopers van Brink & Campman zijn het summum van luxe en kwaliteit. U kunt er gerust op zijn dat uw traploper jarenlang stijl en comfort biedt.

De Brink & Campman traploper is het ultieme hulpmiddel om uw huis mooi, elegant en luxueus te maken.

Doe offerte aanvraag

Deze traplopers zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en ze zijn ontworpen om een leven lang mee te gaan. Ze zullen nooit uit de mode raken en ze zullen uw huis altijd doen opvallen!

Brink & Campman ontwerpt al sinds 1892 luxe traplopers voor huizen over de hele wereld. Door de jaren heen hebben ze het vak geperfectioneerd.

Met onze hulp kunt u de perfecte sfeer creƫren voor elke kamer in uw huis. Wij kunnen u helpen bij het kiezen van de perfecte kleurencombinatie voor uw traploper en bij het uitzoeken van verschillende materialen op basis van uw budget en persoonlijke smaak. Wij begeleiden u ook bij alle stadia van de installatie, zodat deze soepel verloopt en er fantastisch uitziet!

stefan meijers
stefan meijers
18/05/2022
Vakwerk! Super tevreden met het resultaat
Sonja Renkema
Sonja Renkema
11/05/2022
Wat een vakman! We hebben een prachtige loper op beide trappen laten leggen. Ziet er top uit, mooi strak gelegd, zeer vakkundig! Echt een aanrader.
Theo Evers
Theo Evers
23/03/2022
Echt vakwerk. Zo mooi nu en super tevreden!
Ben van de Wijgert
Ben van de Wijgert
25/02/2022
We zijn een prachtige traploper rijker. Perfect gelegd! Fijn contact en alles volgens afspraak. Erg blij mee!
Egg de Jonge
Egg de Jonge
15/02/2022
We zijn erg blij net onze traploper. Geplaatst door Luc. Vakwerk. Luc dank je wel. Gr. Egbert en Joke
anneke bakker
anneke bakker
26/01/2022
Onze trap ziet er weer schitterend uit. Vakkundig gelegd, keurig afgewerkt, mooi resultaat, goede communicatie. Ook fijn om van te voren thuis uit de stalen te kunnen kiezen en zo te bepalen wat het beste past samen met het deskundige advies van Harry.
anna van der scheer
anna van der scheer
03/12/2021
Hele prettige zaak. Loper werd snel en zeer vakkundig gelegd door beleefde, aardige en kundige jongeman. Dit tegen een zeer redelijke prijs. Aanradertje.
Kees Kleinendorst
Kees Kleinendorst
07/11/2021
14 jaar geleden een traploper van Sisal laten leggen door Harry. Nu pas aan vervanging toe. Wat een vakman en prima deskundig advies! Tot binnenkort!
Rinskje Prins
Rinskje Prins
19/10/2021
Heel hartelijk dank weer super mooie klassieke traploper zeer vakkundig gedaan
Marc Peters
Marc Peters
14/10/2021
Harry ontzettend dank voor je advies en plaatsen van onze traploper. Een vakman bij uitstek. Langs deze weg ontzettend dank. Wij zijn er super blij mee.