Wij gebruiken cookies

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Bomat Traplopers

Met Bomat Traplopers kunt u de meest uiteenlopende interieursferen ontwerpen!

Bomat Traplopers heeft een uitgebreid assortiment ontwikkeld voor trappen en hallen. Het bedrijf biedt een breed scala aan traplopers, maar ook profielen, leuningen en balustrades. Al deze producten zijn zo ontworpen dat u een interieur kunt creëren dat perfect aansluit bij uw wensen.

Traplopers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat ze perfect kunnen worden afgestemd op de inrichting van uw huis. U kunt ook kiezen uit een reeks verschillende patronen en ontwerpen, afhankelijk van de stijl die u wilt bereiken.

Deze traplopers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat ze jaren meegaan zonder problemen met schade of verslechtering tijdens het gebruik, waardoor ze ideaal zijn voor elk gezin dat wil dat hun huis er stijlvol uitziet zonder al te veel geld uit te geven aan dure renovaties!

Doe offerte aanvraag

Als het om interieurontwerp gaat, mag je niet bang zijn om buiten de kaders te denken. Ze zijn de perfecte manier om luxe toe te voegen aan uw huis.

De traplopers van Bomat zijn namelijk gemaakt van een speciaal materiaal waardoor ze eruit kunnen zien als wat u maar wilt: hout, marmer, gras of zelfs water! Ze zijn eenvoudig te installeren en betaalbaar – u kunt het perfecte effect creëren voor elke ruimte in uw huis of bedrijf.

stefan meijers
stefan meijers
18/05/2022
Vakwerk! Super tevreden met het resultaat
Sonja Renkema
Sonja Renkema
11/05/2022
Wat een vakman! We hebben een prachtige loper op beide trappen laten leggen. Ziet er top uit, mooi strak gelegd, zeer vakkundig! Echt een aanrader.
Theo Evers
Theo Evers
23/03/2022
Echt vakwerk. Zo mooi nu en super tevreden!
Ben van de Wijgert
Ben van de Wijgert
25/02/2022
We zijn een prachtige traploper rijker. Perfect gelegd! Fijn contact en alles volgens afspraak. Erg blij mee!
Egg de Jonge
Egg de Jonge
15/02/2022
We zijn erg blij net onze traploper. Geplaatst door Luc. Vakwerk. Luc dank je wel. Gr. Egbert en Joke
anneke bakker
anneke bakker
26/01/2022
Onze trap ziet er weer schitterend uit. Vakkundig gelegd, keurig afgewerkt, mooi resultaat, goede communicatie. Ook fijn om van te voren thuis uit de stalen te kunnen kiezen en zo te bepalen wat het beste past samen met het deskundige advies van Harry.
anna van der scheer
anna van der scheer
03/12/2021
Hele prettige zaak. Loper werd snel en zeer vakkundig gelegd door beleefde, aardige en kundige jongeman. Dit tegen een zeer redelijke prijs. Aanradertje.
Kees Kleinendorst
Kees Kleinendorst
07/11/2021
14 jaar geleden een traploper van Sisal laten leggen door Harry. Nu pas aan vervanging toe. Wat een vakman en prima deskundig advies! Tot binnenkort!
Rinskje Prins
Rinskje Prins
19/10/2021
Heel hartelijk dank weer super mooie klassieke traploper zeer vakkundig gedaan
Marc Peters
Marc Peters
14/10/2021
Harry ontzettend dank voor je advies en plaatsen van onze traploper. Een vakman bij uitstek. Langs deze weg ontzettend dank. Wij zijn er super blij mee.