Wij gebruiken cookies

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Onze merken

We zijn er trots op dat we een verscheidenheid aan traplopers kunnen aanbieden, elk met zijn eigen unieke kwaliteiten.

Louis de Poortere traplopers zijn handgeweven in Belgiƫ en gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. Ze bieden een klassieke look die nooit uit de mode raakt.

Hartley & Tissier is een in Frankrijk gevestigd familiebedrijf dat al sinds 1887 hoogwaardige tapijten produceert. Deze traplopers worden gemaakt van 100% wol en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Catry traplopers worden met de hand gemaakt door ambachtslieden die al generaties lang tapijten weven. Hun ontwerpen zijn zowel elegant als duurzaam, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor de trappen van uw huis of kantoorgebouw.

Cunera traplopers zijn gemaakt van 100% polypropyleengaren dat bestand is tegen vocht en slijtage. Het resultaat is een prachtige loper die zelfs na jarenlang gebruik niet zal vervagen of rafelen!

Bomat is een Belgisch merk dat gespecialiseerd is in hoogwaardige traplopers voor zowel woningen als commerciƫle ruimtes zoals restaurants en hotels. Traplopers van Bomat hebben een opvallend geometrisch design waardoor ze zich onderscheiden van de massa!

Brink & Campman, die een aantal van de mooiste en duurzaamste traplopers maken die je kunt vinden. We werken al jaren met hen samen, en we zijn zo trots dat we hun producten aan u kunnen aanbieden.