Wij gebruiken cookies

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Traplopers met en zonder roede

traploper met roede

Het interieur van uw huis is een reflectie van uw persoonlijke stijl en smaak. Bij HAWA Traplopers begrijpen we dat, en daarom bieden we een breed scala aan opties voor uw trap. Twee van onze meest populaire stijlen zijn traplopers met roede en traplopers speciaal ontworpen voor zwevende treden zonder roede. Hieronder duiken we dieper in beide opties.

Bekijk ons assortiment aan traplopers

Traploper met roede: Een klassieke aanraking

Een traploper met roede voegt een vleugje tijdloze elegantie toe aan uw trap.

  • Visueel contrast: De glanzende metalen roedes tegen de zachte stof van de traploper creĆ«ren een prachtig contrast, waardoor elke trede opvalt.
  • Stabiliteit en veiligheid: De roedes zorgen niet alleen voor een esthetische waarde, maar helpen ook om de traploper op zijn plaats te houden, waardoor verschuiven wordt geminimaliseerd en de veiligheid wordt verhoogd.

Traplopers voor zwevende treden: Strak en modern

traploper zonder roede

Voor huizen met een moderner architecturaal design, zoals zwevende trappen, is een traploper zonder roede de perfecte keuze.

  • Minimalistische schoonheid: Zonder roedes om het uitzicht te onderbreken, biedt deze stijl van traploper een vloeiend, ononderbroken uiterlijk dat de zwevende treden accentueert.
  • Speciaal ontworpen: Deze traplopers zijn speciaal gemaakt voor zwevende treden, waardoor ze naadloos passen en de unieke esthetiek van uw trap behouden blijft.
  • Veelzijdigheid en gemak: Omdat ze zijn ontworpen zonder roedes, zijn deze traplopers eenvoudiger te installeren en te vervangen, wat u flexibiliteit biedt als u later besluit uw interieur te veranderen.

Conclusie: Uw trap, uw keuze

Of u nu gaat voor de klassieke charme van een traploper met roede of de moderne elegantie van een traploper voor zwevende treden, HAWA Traplopers heeft precies wat u nodig heeft. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen en ons uw visie te laten realiseren. Uw droomtrap is slechts een stap verwijderd.

Contact